Zelf kaarten maken met eigen foto bij Pixum

Zelf kaarten maken geeft je de mogelijkheid om een persoonlijk tintje te geven aan iedere kaart die je wilt versturen. Voor de ontvanger is het leuk om te zien dat er extra aandacht is geschonken aan een mooie en persoonlijke kaart. Met een kaart die gemaakt is met een eigen foto kun je alle kanten op.Nu een fotokaart makenNiet alleen goedkoop maar ook leuk

Het zelf maken van kaarten is niet alleen goedkoper dan een kaart in de winkel kopen, maar het is ook erg leuk om te doen. Met een mooie foto maak je een kaart persoonlijk en uniek. Tegenwoordig is het maken van fotokaarten erg gemakkelijk via internet. Je kiest de foto en de tekst die je zelf wilt en laat de kaart vervolgens eenvoudigweg afdrukken. Zo krijgt je kaart een professionele uitstraling terwijl deze door jezelf gemaakt is.

Voordeel van het zelf kaarten maken met je eigen foto's is dat je een kaart perfect kunt afstemmen op de gelegenheid waar de kaart voor is. Waar je in de winkel nogal eens moet zoeken naar een geschikte kaart, kun je deze nu eenvoudig zelf maken. Je kunt met je fotocamera aan de slag om een mooi plaatje te schieten, en dit vervolgens als kaart te laten afdrukken, bijvoorbeeld een mooi sneeuwlandschap voor de Kerst, een mooi boeket bloemen of een zelf gecreëerd stilleven. Ook je eigen portret of gezinsfoto kan erg leuk zijn voor een zelfgemaakte kaart.

Zorg voor een goede en scherpe foto

Voor het zelf maken van een fotokaart heb je wel een goede foto nodig. Zorg daarom ten eerste dat de foto die je gebruikt helder en niet bewogen is. Een rustig beeld is ook erg belangrijk. Gebruik een foto waar niet teveel objecten op staan, behalve wanneer de objecten van dezelfde soort zijn, bijvoorbeeld een bos bloemen, een groep mensen, een aantal kaarsen, een tros ballonnen of een berg snoepjes. Daarnaast kan ook een landschap of stadsgezicht erg mooi zijn op een kaart. Bij een foto van een groep personen is het belangrijk dat iedereen er goed en leuk op staat. Wil je dieren fotograferen, let er dan op dat je ze van niet al te veel afstand fotografeert en dat het dier goed stil zit tijdens het maken van de foto. Zorg daarnaast voor een rustige achtergrond.

Zelf kaarten maken van een eigen foto is leuk, gemakkelijk en je zelfgemaakte fotokaart zal een waardevolle en blijvende herinnering zijn voor de ontvanger.

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

Wow! Ik ben echt onder de indruk van de fotokaarten van Pixum. Pixum raad ik iedereen aan.
Mijke, Zwaag

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »