Posters kopen bij Pixum

Tegenwoordig legt bijna iedereen zijn vakantie, mooie belevenissen of speciale momenten vast op camera. De camera's van deze tijd zijn constant aan vernieuwingen onderhevig en beschikken over de meest specialistische functies, waardoor het maken van een mooie foto een koud kunstje is. De meeste mensen zijn dan ook in het bezit van talloze mooie foto's, maar vergeten er nog weleens naar te kijken. Na één keer bladeren in het fotoalbum verdwijnt deze meestal in de kast, en fotolijstjes raken verscholen achter planten. Wanneer u uw foto wilt blijven bewonderen, is het een goed idee om er een poster van te laten maken. Zo voegt u iets unieks toe aan uw interieur en is uw mooiste herinnering altijd zichtbaar! Deze posters koop je bij Pixum.
Nu online bestellenDe grote foto posters kopen

Wanneer mensen iets willen toevoegen aan hun interieur denken ze vaak niet onmiddellijk aan een foto op posterformaat. Bij sommigen roept het woord 'poster' wellicht het beeld op van tienerkamers die volgeplakt zijn met posters van popidolen. Maar een poster van een foto straalt juist stijl en klasse uit. Veel bedrijven bieden de service aan en hebben een groot aanbod aan mogelijkheden om uw foto naar wens op posterformaat af te drukken. Hierbij zijn allerlei extra opties te kiezen, waardoor de poster precies het uiterlijk heeft dat u wenst en dat in uw interieur past.

Zo kunt u kiezen uit verschillende formaten, materialen en lay-out opties. Alles is mogelijk op het gebied van posters kopen: hoogglans, zijdeglans, staand, liggend, panorama of collages. Posters kopen doe je niet alleen voor jezelf, maar ook uiterst geschikt als cadeau. Een collage is ideaal als u meerdere foto's, bijvoorbeeld een serie foto's van een bruiloft of vakantiebestemming, wilt combineren tot één poster. Bij het ontwerpen van de poster-collage heeft u keuze uit mooie, vlotte designs om het geheel netjes af te werken. Daarnaast kunt u overwegen om de poster in te lijsten, zodat u een klassieke uitstraling creëert.

Kortom, het maken van een poster biedt talloze mogelijkheden. In ieder geval is een poster van uw foto een persoonlijke en unieke toevoeging aan uw interieur! Wanneer u enthousiast bent geraakt kunt u ter inspiratie eens rondkijken bij Pixum, die deze service aanbiedt. Het kopen van posters is bij ons is heel eenvoudig. Kwesite van foto uploaden - klaar. Meestal heeft u na bestelling uw poster binnen enkele dagen in huis!


Onze klanten over de fotoposters van Pixum

Prachtige foto's laat ik altijd uitvergroten tot een foto poster van formaat bij Pixum. Altijd superkwaliteit.
Thomas, Vlissingen

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »