Jouw kortingscode* luidt:

EB3775FC256FBAA

Foto op canvas met ¤ 10 voordeel

Wanddecoratie in galerie-kwaliteit
Meervoudig testwinnaar
Betrouwbare verzending
Tevredenheidsgarantie

Profiteer van ¤ 10 voordeel op je eerste foto op canvas van Pixum.

Nu ontwerpen

Foto op canvas 20×30 cm (2cm frame) op houten frame

Persoonlijke foto op canvas in een grootte van 20×30 cm bij eenvoudig laten drukken.

slechts ¤ 8,95 i.p.v. ¤ 18,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 40×60 cm (2cm frame) op houten frame

Druk je mooiste foto bij Pixum op hoogwaardig linnenweefsel af op een echt houten frame.

slechts ¤ 32,95 i.p.v. ¤ 42,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Havanna)

Hoogwaardige foto op canvas van je mooiste foto, inclusief bakplaat van Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Art)

Op een echt houten frame getrokken foto op canvas. Met bakplaat door Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

De leukste ophangplekken voor een familiefoto op canvas

Je kent het wel; een foto op groot formaat afgedrukt op een mooi canvas doek. Want wat is er nou mooier op door de dag heen te worden herinnerd aan je geliefden, een speciale plaats waar je geweest bent of een tekst die je inspireert. Iedereen heeft wel iets waar je iets bijzonders mee hebt of een speciaal gevoel bij krijgt, en om die momenten te blijven herinneren is het wellicht een optie voor jou om deze afbeeldingen of teksten te vereeuwigen als foto op canvas.

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, als je bij mensen de woonkamer binnenstapt, is het eerste waar je tegen aan kijkt een grote foto op canvas aan de muur met bijvoorbeeld de kinderen erop. En geef ze eens ongelijk, want wat is er nu mooier dan een prachtige foto aan de muur van je geliefden? Ook de slaapkamer blijft een favoriete plaats om zo'n mooie canvas-foto op te hangen. Dit hoeft natuurlijk niet altijd een foto te zijn van familieleden, maar hierop kun je natuurlijk ook je huisdier laten afdrukken. Of wat dacht je van die ene mooie foto van die wereldreis die je toen hebt gemaakt?Foto op canvas bestellenToch blijft een foto van familie wel de torenhoge favoriet, en terecht. Maar misschien vind je het iets te standaard om het, zoals eerder genoemd, op die ene witte muur in de woonkamer te hangen zodat dit het eerste is wat opvalt bij binnenkomst. Heb je weleens gedacht aan een mooi plaatsje in de studeerkamer of het kantoor aan huis? Zo kun je weer even opladen tussen het werk door en inspiratie opdoen bij de mensen die inspireren. Natuurlijk is het ook heel goed mogelijk om de gezinsfoto in de keuken te hangen, bijvoorbeeld in de woonkeuken of eetkamer want dit is toch wel de plaats waar mensen over het algemeen het meeste tijd doorbrengen. En dit is vaak ook de plek in huis waar families elkaar treffen, is het niet om samen te koken dan is het wel om samen een maaltijd te nuttigen.

Misschien niet je eerste gedachte, maar je kunt jouw favoriete familiefoto op canvas natuurlijk in een overgang in het huis ophangen! Denk daarbij eens aan motieven die buiten zijn opgenomen. Zo haal je de echte zonswarmte en het buitensgevoel van vrijheid naar binnen en blaas je een triste gang het leven in.

Maak nu ook een hoogwaardige foto op canvas bij Pixum. Van 1797 klanten krijgt de foto op canvas van Pixum een cijfer van 8,2 uit een totaal van 10 sterren. Een foto op canvas heb je al vanaf ¤ 16,95.

Handige links

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card
* De kortingscode is geldig t/m 31-03-2019 en geldt voor ¤ 10 korting op een bestelling met wanddecoratie, exclusief verzendkosten. Er worden verzendkosten berekend volgens de prijslijst. Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend en een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.