Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke en competente klantenservice staat graag voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Zelf hoesjes voor telefoon en tablet ontwerpen

De Pixum telefoonhoesjes en tablethoezen met daarop je mooiste foto bieden een stijlvolle en persoonlijke bescherming voor je mobiele begeleider. Kies je toestel om je hoesje te ontwerpen:

Kies het hoesje dat bij je past

Persoonlijk beschermhoezen voor telefoon en tablet

Voor de onafscheidelijke mobiele apparaten, smartphone en tablet, bieden wij bij Pixum individueel te bedrukken hoesjes in verschillende uitvoeringen voor talrijke merken en modellen. Kies de gewenste uitvoering, dan de gewenste foto uploaden en in een paar stappen stel je je eigen hoesje samen voor smartphone of tablet.

Ontdek de vele mogelijkheden

Een hoes moet aan verschillende eisen voldoen. Omdat het voor verschillende apparaten gebruikt kan worden zijn er ook verschillende hoesjes. Bij Pixum hebben we die verscheidenheid voor smartphone en tablet in ons assortiment. Van de zgn. fliphoesjes (Downflip- en Sideflip-hoesjeCase) via Toughcase-hoesjes naar Hardcase-hoesjesen Siliconen-hoesjes. Bovendien bieden wij aan tabletgebruikers uitmuntende Premium-, Hardcase- en Smart Coverhoezen aan. Kijk in ons assortiment en vind het passende product.