Fotoboek maken over je huisdier

Heb je altijd al een prachtig fotoboek willen maken waarin je huisdier centraal staat? Dan ben je bij Pixum op het juiste adres! Pixum is een toonaangevende aanbieder van online fotoservices. Het verwerken van je dierbare foto?s kun je dan ook met een gerust hart aan Pixum overlaten. Maar hoe zorg je er nu voor dat je hond, kat, konijn, cavia, vis of vogel optimaal tot zijn recht komt? Wij helpen je graag op weg met een aantal handige tips!Pixum Fotoboek makenTips voor het maken van een fotoboek van je huisdier

Denk eerst eens goed na over de opbouw van je fotoboek, misschien vind je het leuk om de foto's op chronologische volgorde in het boek te plaatsen. Of wil je gebruik maken van verschillende thema's in je fotoboek. Kies bijvoorbeeld voor een "slaapthema", een "speelthema" of een "jachtthema". Je kunt de foto's van je huisdier onder deze verschillende thema's plaatsen, bovendien creëer je zo meer overzicht in het fotoboek.

Om een optimale compositie van je foto's te maken, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om van één bepaald moment in het leven van je huisdier verschillende foto's te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan een hond die aan het spelen is met een bal. Gebruik een foto van de hond waarop te zien is dat de hond achter de bal aanrent, een foto met de bal in zijn bek, een foto waarbij de hond de bal bij je neerlegt, en een foto van de bal zelf. Deze foto's kun je heel goed combineren in een mooie compositie, bovendien vertel je daardoor als het ware een verhaal met je fotoreeks.

Let goed op de achtergrond van de foto's waarop je huisdier met zijn vachtkleuren staat afgebeeld. Heb je je huisdier in de natuur gefotografeerd? Kies dan voor een natuurlijke achtergrond die als het ware overloopt in zijn vachtkleuren. Een dier komt namelijk het beste tot zijn recht in een natuurlijk omgeving. Dit geldt ook voor de vachtkleuren van je huisdier, is je kat cypers gestreept of rood? Laat dit dan terugkomen in de achtergrond, lay-out en stijl van je fotoboek.

Kies tenslotte een mooie foto uit die je zult gaan gebruiken voor de cover van het fotoboek. Kies het liefst een close-up foto van je huisdier, waarop de tekening en kleuren van het gezicht goed tot zijn recht komen.

Karakter van je huisdier

Mocht je na verloop van tijd toch vast lopen of geen inspiratie meer hebben, ga dan altijd terug naar de basis. Denk aan het karakter van je huisdier en probeer dit steeds weer zo goed mogelijk tot uiting te laten komen in het fotoboek. Heel veel plezier toegewenst bij het maken van je fotoboek!

Onze klanten over het Pixum Fotoboek

De foto's van onze hond zijn zo prachtig geworden. We kiezen kwaliteit, daarom Pixum.
Joep, Leeuwarden

Een fotoboek van onze huisdieren wilde maken. Ons werd Pixum aangeraden. Wat een geluk, volgende keer weer!
Maaike, Venlo

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »