Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 10,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 17,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Creatief met een Pixum Fotoboek

Wees een creatief bij het maken van een fotoboek. Er zijn talloze fotoboek ideeën die je kunt uitproberen. Lees onderstaande tips en doe eens wat anders met je fotoboek.

Receptenboek

Een kookprins of -prinses? Veel foto's van de gerechten die je hebt gekookt? Maak dan eens een fotoboek van al deze mooie foto's. Je kunt zelfs het recept erbij doen in tekst. Leuk om door te bladeren en weer eens te koken! Zie je hier de tips om een fotoboek te maken van je recepten.Fotoboek makenEen jaarboek maken

Zou het niet leuk zijn om alle foto's gebundeld te hebben van een jaar tien jaar geleden? Wat je toen deed (en dacht)? Nu kan dat kan door van de leukste foto's van het afgelopen jaar een fotoboek te maken. Een van de fotoboek ideeën voor de lange adem. Doe hier inspiratie op voor het maken van je fotoboek van het afgelopen jaar.

Fotoboek cadeau doen

Een fotoboek is leuk om te maken, maar ook leuk om te geven! Je doet veel mensen een plezier door zo'n prachtig fotoboek van Pixum te schenken. Geef het cadeau bij een verjaardag, trouwerij of... zomaar. Iedereen zal blij zijn met een persoonlijk fotoboek. Lees hier meer over fotoboek cadeau doen.

Portfolio van je foto's

Je bent erg trots op je foto's, een echt thema hebben ze niet, maar je wilt ze wel stijlvol laten zien. Maak dan eens een portfolio met onze Pixum Fotoboek software. Dat kan er zeer professioneel uitzien. Als hobby- of professioneel fotograaf maak je de mooiste portfolio's. Lees dit eens als van je foto's een portfolio wilt maken.

Fotoboek met een lied

Een van onze onze favoriete fotoboek ideeën! Inspiratieloos of je wilt eens totaal anders een fotoboek maken? Zet je favoriete CD op en begin met het maken van een fotoboek. Selecteer foto's, ontwerp pagina's en schrijf (lied-)teksten tijdens het luisteren. Een origineel fotoboek gegarandeerd. Nu beginnen? Lees dan ons artikel over het maken van een fotoboek tijdens het luisteren van een liedje.

Het Pixum Fotoboek is een prachtige manier om jouw foto's tastbaar te maken. Onze klanten zijn het hier mee eens. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 1797 klanten ons beoordeeld met een 8,2 van maximaal 10 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 31-01-2019 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.