Fotokalender maken
Fotokalender maken

Ontwerp gemakkelijk een persoonlijke kalender met jouw eigen foto's.

Sjablonen gebruiken om een fotokalender te maken

Een Pixum fotokalender is met de online designer, met Pixum Fotowereld software (onze gratis fotoboek software), of met de Pixum fotoboek app voor iOS en Android snel gemaakt. Alle tools zijn intuÔtief en efficiŽnt te gebruiken.

Bij het ontwerpen van jouw individuele Pixum kalender begin je met het selecteren van het type kalender en het formaat. Als kalendertypes zijn wandkalender, bureaukalender alsmede specifieke kalenders - bijvoorbeeld een foto-adventskalender - beschikbaar. Voor kalenderformaten zijn de opties DIN-A4, DIN A3 en DIN A2.

Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Voor individuele cadeaus: kies je eigen startdatum

Zodra je voor een kalendersoort hebt gekozen met het juiste formaat, kies je jouw eerste maand. Je kunt natuurlijk heel klassiek dit definiŽren als begin januari - maar ook de maand van de geboorte of een verjaardag kan een interessante persoonlijke startmaand zijn.

Als je jouw kalender met foto's gaat te vullen, kan je voor elke pagina een lay-out-sjabloon kiezen. Bestaande lay-outs kan je zelf aanpassen door eer meer fotovelden of tekst aan toe te veogen en vervolgens verplaatsen door het slepen en neerzetten. Mocht je verdere bewerkingen nodig hebben, kan je foto's vergroten, verkleinen of draaien en een beeldcorrectie toepassen. Zorg ervoor dat de beeldkwaliteit geschikt is voor de grote van de foto. Als indicatie zijn er gekleurde smileys (van groen naar rood = uitstekende kwaliteit naar onvoldoende kwaliteit).

Met sjablonen zorg je voor variatie in je fotokalender

Jouw foto's kunnen worden ingebed in verschillende stijlen en achtergronden die voor elke maand vrij kunnen worden ingesteld. Met deze opties kun je het ontwerp vrij aanpassen op basis van jouw wensen en stemming voor verschillende gelegenheden, onderwerpen en personen. Kies bijvoorbeeld een meisje-ontwerp en kleuren als elfjes en prinsessen in roze of raketten en blauw voor jongens. Ook kun je met herfstbladeren en kleur van het seizoen de maand een individuele touch geven.

In aanvulling op de vooraf geÔnstalleerde templates, kun je op "Download Meer" jouw opties uitbreiden met een linker klik op de muisknop. Sommige design templates zijn alleen beschikbaar tegen extra kosten, maar ook zonder extra kosten kan een sjabloon, bijvoorbeeld door ťťn van de vele achtergrondkleuren aan te passen, aangepast worden aan jouw persoonlijke smaak.

Als een geschenk voor jouw geliefde of als een reclame-medium in het bedrijf: De Pixum fotokalender is veelzijdig bruikbaar en gegarandeerd plezier - het hele jaar door.

De meeste populaire fotokalenders

Wandkalender A4 staand
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21◊29,7 cm
Wandkalender A3 liggend
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 42◊29,7 cm
Bureaukalender groot
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21◊21 cm

*incl. btw, excl. verzendkosten

Wandkalenders

Ontdek onze populaire wandkalenders, van panorama tot vierkant.

Jaar- en verjaardagskalenders
De overzichtelijke combinatie van herinneringen en komende data.
Bureaukalenders

Op kantoor of in je home-office: jouw lievelingsfoto's altijd voor je snuffert.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android