Meer foto's per kalenderblad

Bij Pixum kun je gemakkelijk meerdere foto's per pagina plaatsen. Hoe? Dat lees je in de tip. Of kies en ontwerp meteen je kalender:

Pixum Fotokalender kiezen
20% Korting op Pixum Fotokalenders

Met Pixum Fotokalenders geniet je iedere dag opnieuw van je mooiste momenten.

Jouw kortingscode* is:
3576853545A28BE
Pixum Fotokalender maken

Kalenderbladen met meerdere foto's maken

Met bijzondere mensen beleef je vaak bijzondere momenten en die je in beelden veel beter kan beschrijven dan met woorden. Of het nu familie, een vriend of partner is - het is voor deze mensen vaak een hele opgave om het juiste cadeau te vinden. Een zelf ontworpen fotokalender van Pixum is individueel en veelzijdig tegelijkertijd - en dus een succesvolle manier om vreugde te schenken aan mensen die je graag mag.

Tips & Service

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Kiezen uit verschillende lay-outs voor je Pixum fotokalender

Een Pixum kalender laat zich intuïtief ontwerpen en is in korte tijd klaar om af te drukken. Kies in de Pixum Fotowereld Software als eerste stap uit één van de vele formaten en materialen. Of het nu een wand- of bureaukalender is, glanzend of mat papier - jij hebt de keuze. Vervolgens bepaalt welk lay-out of design die je wilt gebruiken. Hier heb je de mogelijkheid om een standaard of een design-variante te kiezen. Bij het kiezen van de designvariant, kan je de designs per pagina variën.

Zo heb je de mogelijkheid om meerdere foto's op één pagina te plaatsen. Voor één maand of gelijk voor de gehele fotokalender. Als je de foto's plaatst in de lay-out, sleept je ze via drag & drop op de fotovelden. Laat je creativiteit de vrije loop: wat denk je bijvoorbeeld van een collage van foto's van de ontvanger of van verschillende momenten van het afgelopen jaar? Of een verzameling van foto's van de feestdagen samen met je?

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Ontwerp in een paar klikken je persoonlijke Pixum fotokalender

Met behulp van de functie "+ Element toevoegen" onder de preview kan je placeholders voor foto?s maken en vervolgens positie toe te voegen zoals gewenst. Om een collage individueel te maken, is ook de grootte van elk object vrij instelbaar zodat bijzonder foto's ook bijzonder kunnen worden benadrukt. Na een klik met de linkermuisknop op het object, kunnen de beelden met behulp van de twee omcirkelde pijlen draaien en kantelen. Een andere belangrijke functie met betrekking tot een aantal foto's per pagina is om objecten op de voorgrond of de achtergrond te kunnen plaatsen. Pixum Fotowereld Softwaremet de rechtermuisknop op het beeld en verplaats het > Naar voren of naar achteren.

Door deze en andere opties maken van jouw Pixum fotokalender een creatief en veelzijdige project. Al deze opties zijn verkrijgbaar voor alle soorten kalenders ? wandkalenders, bureaukalenders, schoolagenda. Maak je kalender nu rechtstreeks met onze online editor of download onze Pixum Fotowereld software met nog meer designopties voor pc en Mac. Ben je veel onderweg? Dan is de Pixum fotoboek app voor iOS en Android ideaal voor het maken van fotokalenders an andere unieke fotocadeaus.

Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android