Een uniek cadeau voor haar maak je bij Pixum

Vind je het ook altijd moeilijk een origineel cadeau te bedenken voor je vrouw, je dochter of je beste vriendin?

Na zoveel jaar heb je tenslotte alles al een keertje gegeven: badschuim, een cd, een boek. Bij elke gelegenheid wordt het moeilijker om een origineel cadeau te bedenken. Bovendien, iedereen komt met hetzelfde cadeautje aan! Nu wil je iets nieuws, iets anders dan de afgelopen jaren, iets origineels. Iets wat niemand anders heeft, iets waaraan zij gelijk ziet wat zij voor jou betekent.Cadeau ontwerpenSpeciaal cadeau voor haar

Speciaal voor deze momenten kun je je cadeautje uniek maken. Je kunt nu jouw foto toevoegen aan je cadeau voor haar, waardoor het gelijk een uniek gebaar wordt!

Niet gewoon een kussensloop met een leuk motief en een mooie kleur, maar een kussensloop met een foto van jullie trouwdag. Niet een kookschort met een foto van een landschap, maar een foto van jullie eerste vakantie samen. Maar je kunt ook iets totaal anders uitzoeken, zoals bijvoorbeeld een lieve, zachte teddybeer met uw persoonlijke foto op zijn buik.

Voor elke gelegenheid kun je een cadeau vinden dat bij haar past. Een origineel cadeau dat zij juist hartstikke leuk en bijzonder vindt, omdat je net dat beetje extra aandacht eraan hebt besteed! Bovendien wordt zij zo altijd herinnerd aan dat mooie moment van jullie samen.

Persoonlijke foto

Je kunt nu een cadeau uitzoeken bij Pixum en dit extra speciaal maken met een eigen foto, de foto die net gemaakt werd op dat mooie moment dat je niet wilt vergeten. Zo kunt u speciale wenskaarten laten maken met jouw eigen persoonlijke foto erop, hartstikke leuk voor haar verjaardag of misschien een kussensloop, zodat zij elke nacht slaapt op dat mooie moment en met deze gedachten wakker wordt.

Uniek

En wat is er nou leuker dan de foto op canvas boven de bank in de huiskamer te hebben hangen die jullie mooiste moment voor altijd heeft vastgelegd? Een cadeautje dat helemaal uniek is, want niemand heeft tenslotte precies hetzelfde cadeau!

Al deze originele cadeau?s en nog veel meer kun je vinden op Pixum.nl. Voor elke gelegenheid zit er een leuk cadeautje tussen voor haar!

Onze klanten over de fotocadeaus

Mijn vriendin was zo blij met het persoonlijke cadeau van Pixum!
Freek, Aalsmeer

Eeen groot assortiment, daar zit voor haar altijd wel iets bij. En nog van superkwaliteit ook!
Yono, Enschede

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »