Cadeaus voor mannen maken je bij Pixum

Je kent ze vast wel de vaders, broers, zonen en vriendjes, bij wie je nooit weet wat te geven. Ze hebben alles al, of hun hobby's zijn zo ingewikkeld dat er geen cadeautje bij te vinden is.

Nou, de mannen laten het niet snel merken maar eigenlijk zijn ze best sentimenteel. Ze hebben graag een foto van hun vrouw, vriendin of kinderen in de buurt. Een foto op hun bureau zetten, aan de muur hangen of in hun portemonnee bewaren vinden ze vaak overdreven. Maar als cadeau een alledaags gebruiksvoorwerp krijgen, dat ze herinnert aan hun geliefden is ideaal! Zelf zouden ze het niet laten maken, maar ze zijn er stiekem heel blij mee.Cadeau ontwerpenInspiratie: cadeaus voor mannen

Neem bijvoorbeeld een fotomok om op het werk koffie uit te drinken. Op een gemiddelde werkdag drinkt hij zeker drie koppen koffie. Hierbij denkt hij dan dankzij de fotomok steeds even aan een speciaal moment of aan zijn familie. Een familiefoto, of een foto van een speciale gelegenheid, past heel goed op de mok. Een mok gaat ook nog heel lang mee.

Een (auto)sleutelhanger met een fotootje erin is leuk voor mannen die veel achter het stuur zitten. De sleutelhanger is subtiel maar wel een voorwerp dat hij altijd bij zich draagt. Op het werk, in het weekend, en zelfs op reis. Een pasfotootje van een geliefde of een huisdier is heel geschikt. Brengt hij juist veel tijd achter het beeldscherm door, thuis of op het werk, dan is een foto op een mousepad ideaal. De oppervlakte is dan meteen een stuk groter. Hierop kan een leuk vakantielandschap of een familiefeestje de ruimte krijgen.

Een schort met een familiefoto kan ook heel leuk zijn. Bijvoorbeeld als vaderdagcadeau. Het is meteen een mooie hint, die aangeeft dat die hele lekkere pannenkoeken toch wel wat vaker gebakken mogen worden. Dat zal hij zeker waarderen.

Er zijn nog veel meer voorwerpen waar je de mooiste foto's op kan laten vereeuwigen. Bekijk rustig wat er allemaal bedrukt kan worden met de moderne technieken. En welke op deze manier versierde gift goed bij het leven van de ontvanger past. Dan heeft hij er nog vele jaren plezier van.

Onze klanten over de fotocadeaus

Ik zocht een persoonlijk en uniek cadeau voor mijn man. Bij Pixum vond ik wat ik zocht.
Mirjam, Amersfoort

Hoge kwaliteit. Pixumproducten geef ik mijn man graag cadeau.
Sylvia, Zwolle

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »