Van je trouwdag een fotoboek maken

Tegenwoordig is het normaal dat alles digitaal wordt vastgelegd. Zo ook de foto's van een trouwdag. Een fotograaf geeft niet meer een mooi fotoboek mee, maar het bruidspaar krijgt een cd met alle foto's. De bruid en bruidegom kunnen met dit cd'tje zelf hun fotoboek in elkaar zetten op internet. Het is veel werk, maar het ziet er uiteindelijk wel precies zo uit als zij willen. En er kan nog een keer van genoten worden door alle foto's rustig te bekijken.Pixum Fotoboek makenEen fotoboek van je trouwerij

Een paar tips voor het maken van het ideale fotoboek van je trouwdag: Kies een mooie grootte uit. Een trouwboek is iets waar je je leven lang van wilt blijven genieten. Maak van tevoren een selectie van de foto's die in het fotoboek moeten komen. Zo hoeft er niet meer gezocht te worden op het moment dat het fotoboek in elkaar gezet wordt en weet je zeker dat de gewenste foto's er ook allemaal in komen. Vraag ook familie en vrienden om foto's te maken. Op die manier heb je meer keuze en wordt de hele dag echt vastgelegd, ook de momenten die de fotograaf gemist heeft. Daarbij is een fotograaf 's avonds meestal niet meer bij het feest aanwezig.

Zet teksten bij je foto's

Zet teksten bij de foto's, zodat je later precies weet wat er gebeurd is. Het is ook handig wanneer andere mensen het fotoboek van je trouwerij doorbladeren. Let bij de teksten wel op de opmaak. Te kleine letters zijn moeilijk te lezen en uiteraard is de kleur ervan ook van belang. Kies de achtergronden weloverwogen. Soms kunnen drukke of donkere achtergronden de foto's anders doen uitkomen. Er zijn websites waar speciale romantische achtergronden voor trouwboeken zijn te vinden. Als alle foto's en teksten erin staan, laat het dan door iemand anders controleren. Spelfouten zijn snel gemaakt. De voorpret van de bruiloft kan goed worden vastgelegd in een trouwboek. De lijst met gasten kan ook in het boek worden opgenomen, net als de locatie (met eventueel een foto erbij van internet) en de band met websitevermelding. Zo heb je alle gegevens van je bruiloft bij elkaar in één boek.

Na alles geüpload te hebben kan de bestelling worden afgerond. Bij de meeste sites is het fotoboek binnen een week klaar en wordt het thuis afgeleverd of bij de dichtstbijzijnde winkel. Het genieten van die mooie dag kan dan met iedereen nog eens lichtjes worden overgedaan.

Onze klanten over het Pixum Fotoboek

Van onze trouwdag hebben een prachtig fotoboek. Allereerst door onze foto's, ten tweede door goede kwaliteit van Pixum!
Tom, Amsterdam

Aan ons zelfgemaakte fotoboek bij Pixum kan (bijna) geen fotoboek van een professionele fotograaf tegenop. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Linda, Tiel

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »